fbpx

AV Onderhoudsabonnement

Aanvulling op Algemene voorwaarden

Voorwaarden Technisch Onderhoudsabonnement Basis

• Met Technisch Onderhoudsabonnement Basis wordt bedoeld het up-to-date houden van Joomla en het dagelijks maken van een backup van uw website.
• Tussentijdse wijzigingen aan de website (installatie plugins, wijzigingen Joomla bestanden) door de opdrachtgever zijn voor risico van de opdrachtgever. Meerwerk na een update door deze wijzigingen komen voor rekening van de opdrachtgever en vallen buiten het onderhoudsabonnement.
• Het eventueel maken van een kopie van de website voor testdoeleinden valt buiten het onderhoudabonnement.
• Werkzaamheden die voortvloeien uit een gehackte website, vallen niet onder het technische onderhoudsabonnement.
• Technisch Onderhoud is uitsluitend mogelijk indien hosting bij Basis Works afgenomen wordt.
• Het onderhoudsabonnement wordt voor 1 jaar aangegaan, daarna is het abonnement maandelijks opzegbaar.
• Kosten voor een Technisch Onderhoudsabonnement Basis beginnen vanaf € 30,00 per maand. Genoemde prijs is exclusief BTW.
• Kosten van een onderhoudsabonnement dienen voor de 1e van de maand worden voldaan. Bij uitblijven van betaling, is Basis Works niet verplicht werkzaamheden uit te voeren.

Voorwaarden Technisch Onderhoudsabonnement Premium

• Met Technisch onderhoudsabonnement Premium wordt bedoeld het up-to-date houden van Joomla en het dagelijks maken van een backup van uw website en webshop. • Tussentijdse wijzigingen aan de website (installatie plugins, wijzigingen Joomla bestanden) door de opdrachtgever zijn voor risico van de opdrachtgever. Meerwerk na een update door deze wijzigingen komen voor rekening van de opdrachtgever en vallen buiten het onderhoudsabonnement.
• Het eventueel maken van een kopie van de website en/of webshop voor testdoeleinden valt buiten het onderhoudsabonnement.
• Werkzaamheden die voortvloeien uit een gehackte website, vallen niet onder het technische onderhoudsabonnement.
• Technisch Onderhoud is uitsluitend mogelijk indien hosting bij Basis Works afgenomen wordt.
• Het onderhoudsabonnement wordt voor 1 jaar aangegaan, daarna is het contract maandelijks opzegbaar.
• Kosten voor een Technisch Onderhoudsabonnement Premium beginnen vanaf € 60,00 per maand. Genoemde prijs is exclusief BTW.
• Kosten van een onderhoudsabonnement dienen voor de 1e van de maand worden voldaan. Bij uitblijven van betaling, is Basis Works niet verplicht werkzaamheden uit te voeren.

Rechtsgeldigheid

In het geval een of meer bepalingen van deze algemene voorwaarden, om wat voor reden dan ook, niets rechtsgeldig zouden zijn, laat dat de overige bepalingen geheel onverlet.

Toepasselijk recht

Op deze overeenkomst is uitsluitend het Nederlands recht van toepassing.

Copyright 2016 – Basis Works BV.

De algemene voorwaarden van Basis Works, leest u hier!

Expertise en Advies

Een deskundige gesprekspartner met ruime ervaring in het stroomlijnen van verschillende processen binnen uw organisatie.

Hoe zorgt u voor zichtbaarheid?
Kennis van internet marketing en advies over welke middelen in te zetten voor het bereiken van uw doelgroep is binnen Basis Works aanwezig.

Veiligheid

In de huidige digitale wereld is het van belang dat uw website veilig is. Veilig voor de bezoekers die hun gegevens achterlaten maar ook veilig voor u als ondernemer. Met een uniek veiligheids component speciaal ontworpen om de achterkant van uw website te beschermen, maakt dat hackers weinig tot geen kans hebben uw website te hacken. 

Uw wensen

Wij begrijpen als geen ander dat u als ondernemer ook wensen heeft. Basis Works neemt uw wensen mee in het ontwerp van de database of website.

Basis Works dient als klankbord en verdiept zich in de mogelijkheden waarmee u als ondernemer het beste resultaat krijgt. 

Ervaring

Basis Works is een klein bedrijf met meer dan 20 jaar ervaring in het maken van maatwerk databases. De lijnen zijn kort en er kan snel geschakeld worden. We respecteren ieders privacy en gaan dan ook secuur om met uw vertrouwde gegevens. 

Blijf in contact

Post Adresgegevens:
Secretaris Versteeglaan 53
3451 XH VLEUTEN
Kvk 30222082

Algemene voorwaarden

Bellen

Databases:
Ernst van der Heijden: 06 5255 7123

Websites:
Sandra van der Heijden: 06 1171 6861

Liever mailen?
info@basisworks.nl