fbpx

BaSIS website pakket

websitebasisplus

BaSIS Works werkt met verschillende Joomla website pakketten. Op deze manier komt u niet voor verrassingen te staan. De verschillende pakketten bieden voor iedere ondernemer wat hij of zij nodig heeft. Als startende ondernemer is het belangrijk dat je de wereld kennis laat maken met jouw organisatie. Een van de manieren die niet meer weg te denken is, is een website. 

Hoe gaan wij te werk?

We beginnen met een kennismakingsgesprek. Daarna maken we een internet project plan voor een nieuw te maken Joomla website, een functioneel ontwerp waarin onder meer duidelijk wordt wat het doel van de website is, welke doelgroep aangesproken moet worden en welke functionaliteiten de website moet hebben. 
Als dat klaar is, dan wordt al het benodigde materiaal bij elkaar verzameld, teksten, plaatjes, social media url's etc. en vervolgens gaan we bouwen, vullen en testen. Dan volgt er nog een correctieronde* en gaan we daarna weer testen en leveren de website op met een Jip-en Janneke handleiding.

Onderhoud en Beheer


Het onderhouden van een website is belangrijk voor je positie in google en ook voor het beschermen tegen hackers. Met de Jip- en Janneke handleiding kan je zelf artikelen aanmaken, foto's plaatsen en de basishandelingen uitvoeren. Je hoeft dus niet voor elke punt en komma, Basis Works in te schakelen. 
Vind je dat allemaal te omslachtig, kost het teveel tijd  of ben je gewoon niet handig met computers, dan nemen wij dit graag voor je uit handen. 

Meer informatie over content beheer

Waar bestaat een BaSIS website pakket uit?

  • Small Hosting voor 1 jaar en een .nl domeinnaam
  • Joomla installatie en configuratie
  • Yootheme responsive template ( zichtbaar op smartphones, tablets, laptops en pc's)
  • 5 pagina's inclusief call to action buttons en categorieën
  • SSL certificaat ( de website wordt hiermee versleuteld) 

De kosten voor een BaSIS website pakket beginnen vanaf € 995,00 exclusief BTW.

Waar moet je zelf voor zorgen?

Om de prijs van dit BaSIS website pakket betaalbaar te houden, vragen we je zelf foto's, plaatjes en teksten aan te leveren. Heb je die niet beschikbaar? Dan hebben we genoeg inspiratie om je hiermee op weg te helpen. 
Ben je niet in de gelegenheid om dit te verzorgen, dan kunnen wij dit tegen een afgesproken tarief van je overnemen of brengen we je in contact met een tekstschrijver.

Ja, ik wil het Basis Website pakket

*correctieronde: specifieke wijzigingen die geprogrammeerd moeten worden in het CSS, vallen buiten het Basis Website pakket. 

Expertise en Advies

Een deskundige gesprekspartner met ruime ervaring in het stroomlijnen van verschillende processen binnen uw organisatie.

Hoe zorgt u voor zichtbaarheid?
Kennis van internet marketing en advies over welke middelen in te zetten voor het bereiken van uw doelgroep is binnen Basis Works aanwezig.

Veiligheid

In de huidige digitale wereld is het van belang dat uw website veilig is. Veilig voor de bezoekers die hun gegevens achterlaten maar ook veilig voor u als ondernemer. Met een uniek veiligheids component speciaal ontworpen om de achterkant van uw website te beschermen, maakt dat hackers weinig tot geen kans hebben uw website te hacken. 

Uw wensen

Wij begrijpen als geen ander dat u als ondernemer ook wensen heeft. Basis Works neemt uw wensen mee in het ontwerp van de database of website.

Basis Works dient als klankbord en verdiept zich in de mogelijkheden waarmee u als ondernemer het beste resultaat krijgt. 

Ervaring

Basis Works is een klein bedrijf met meer dan 20 jaar ervaring in het maken van maatwerk databases. De lijnen zijn kort en er kan snel geschakeld worden. We respecteren ieders privacy en gaan dan ook secuur om met uw vertrouwde gegevens. 

Blijf in contact

Post Adresgegevens:
Secretaris Versteeglaan 53
3451 XH VLEUTEN
Kvk 30222082

Algemene voorwaarden

Bellen

Databases:
Ernst van der Heijden: 06 5255 7123

Websites:
Sandra van der Heijden: 06 1171 6861

Liever mailen?
info@basisworks.nl