fbpx

Trends 2019

Ze komen elk jaar weer voorbij. Dit betekent uiteraard niet dat je er ook aan hoeft te houden. Ik heb een aantal trends op een rijtje gezet en bij de eerste ben ik van mening dat dit geen trend is maar een gevolg van onze technology ontwikkeling. 

Lees meer

E-mail

Verkorte versie van AVG

safetyfirstVanaf 25 mei is de wet bescherming persoonsgegevens niet meer van toepassing. Vanaf deze dag geldt in de gehele Europese Unie de Algemene Verordening Gegevensbescherming, afgekort de AVG.

Lees meer

E-mail

7 redenen om social media in te zetten

Ik kom nog steeds mensen tegen die geen of weinig gebruik maken van sociale media. Als je bedenkt dat onderstaande aantallen NEDERLANDSE gebruikers actief zijn op sociale media:

  • shutterstock 277866641Snapchat - 1,9 miljoen
  • Pinterest - 2,4 miljoen
  • Twitter - 2,6 miljoen
  • Instagram - 3,2 miljoen
  • LinkedIn - 4,3 miljoen
  • YouTube - 7,5 miljoen 
  • Facebook - 10,4 miljoen

Lees meer

E-mail

7 trends voor online zichtbaarheid in 2018

Zoals elk jaar zijn er weer nieuwe online trends te spotten of oude trends die een rentree maken. Natuurlijk geldt dit ook voor 2018. Zo is en blijft video een doorlopende trend, met name vloggers blijven het goed doen. Vooral bij wat grotere organisatie is dit een fantastische manier om personeel aan te trekken en de directe communicatie met je doelgroep aan te gaan.

Lees meer

E-mail

3 stappenplan voor online zichtbaarheid

googleU bent met uw technisch bedrijf al enkele jaren in succesvol in het ondernemen. Toch merkt u dat er steeds meer concurrentie op de markt komt en wilt u zich blijven onderscheiden. Uw organisatie heeft een specialisatie waarmee u zich onderscheid en dat wilt u meer zichtbaar maken. Hoe zorgt u ervoor dat u zichtbaar blijft in de groeiende digitale wereld? Met een eenvoudig stappenplan voor online zichtbaarheid.

Lees meer

E-mail

Blijf in contact

Post Adresgegevens:
Secretaris Versteeglaan 53
3451 XH VLEUTEN
Kvk 30222082

Algemene voorwaarden

Bellen

Databases:
Ernst van der Heijden: 06 5255 7123

Websites:
Sandra van der Heijden: 06 1171 6861

Liever mailen?
info@basisworks.nl