fbpx

Ik Ben Niet Doof!

emailmarketingSoms schrijf ik me in om, wat een interessant E-book lijkt, te ontvangen. Vanaf het moment dat ik het E-book heb ontvangen, wordt mijn mailbox gebombardeerd met e-mailtjes. Elke dag 1, soms een e-mail alleen om aan te kondigen dat ik morgen een filmpje ga ontvangen of dat er een methode is die ik echt niet mag missen, maar nog even geduld moet hebben. Ik weet niet of jullie deze ervaring ook hebben, maar het irriteert me mateloos.

En dan is het onderwerp van de email ook nog geschreven met Een Hoofdletter Aan Het Begin Van Ieder Woord. Geen idee hoe jullie dit ervaren maar bij mij komt het over alsof ik doof ben en de E-mailer elk woord nog even extra articuleert zodat ik zeker weet waar het over gaat. Het is een gewoonte die is overgewaaid vanuit Amerika.

Ik stel me dan even voor hoe dit in de niet-digitale wereld zou gaan. Elke dag een brievenbus vol met reclamefolders, zodat we wel 4 papiercontainers nodig hebt om alle ‘shit ‘ af te voeren. Bossen die gekapt moeten worden om al deze folders in onze brievenbussen te krijgen. Dat moeten we niet willen.

emailmarketingE-mail Marketing vergroot de kans op klanten.

Daar ben ik het helemaal mee eens, maar dan hangt het wel af van de manier waarop jij met E-mail Marketing omgaat. Zou deze E-mailer het zelf prettig vinden om elke dag mailtjes te ontvangen? Of denkt deze ik ga met hagel schieten en hopen dat ik wat raak? Want in mijn ogen is dat wat de E-mailer doet.

Bij E-mail Marketing wil je klanten informeren met nieuws waar ze echt iets aan hebben en dat je dat op een regelmatige basis doet, heel goed! Maar bedenk hoe je zelf reageert als je weer eens een mailtje met onzin binnen krijgt. Als jij daar al niet op zit te wachten, zal jouw klant daar ook niet om staan te springen.

Een wijntje of een biertje op zijn tijd is lekker, maar drink met mate!

Proost!
Sandra

E-mail

Blijf in contact

Post Adresgegevens:
Secretaris Versteeglaan 53
3451 XH VLEUTEN
Kvk 30222082

Algemene voorwaarden

Bellen

Databases:
Ernst van der Heijden: 06 5255 7123

Websites:
Sandra van der Heijden: 06 1171 6861

Liever mailen?
info@basisworks.nl