fbpx

Heb jij een contactmoment ?

We weten allemaal dat we een website nodig hebben om zichtbaar te zijn. Het is dan ook erg zinvol om voor een contact moment op je website te zorgen. Schrijf je eenvoudig onderaan je tekst: "Voor meer informatie of voor vragen mail naar info@bedrijfsnaam.nl ". Dan is de kans klein dat bezoekers contact opnemen. Het valt namelijk weg in de tekst. De contactmogelijkheden moeten opvallen.

Lees meer

E-mail

Gunfactor

gunnen is een werkwoord

Je hoort het steeds vaker: Om opdrachten binnen te halen, heb je de gunfactor nodig van de klant. Deze gunfactor verwerven gaat uiteraard niet vanzelf. Daarvoor moet je iets doen en soms ook iets laten. 

Lees meer

E-mail

Zelf bouwen of laten doen?

Een website heb je nodig als je zichtbaar wilt ondernemen of als je wilt gaan bloggen. Je hebt de keuze om dit zelf te doen of het door een webbouwer te laten uitvoeren. Met de groeiende digitale maatschappij ontwikkelen zich ook steeds meer systemen waarmee je zelf een website kan maken. Echter hoe functioneler de website moet worden, hoe meer technische kennis je nodig hebt. 

Lees meer

E-mail

Tweedehands website

tweedehandswebsite

Klinkt best raar als je het zo zegt een tweedehands website. Maar ik denk er stevig over na om tweedehands websites en webshops te verkopen. En waarom ook niet? 

Lees meer

E-mail

Hoe krijg je meer klanten?

Hoe krijg je meer klanten? Vaak is de vraag hoe kom ik überhaupt aan klanten? Een van de moeilijkste activiteiten bij het ondernemen is voor veel ondernemers het vinden van klanten. Zeker wanneer je net begonnen bent met je business.

Lees meer

E-mail

Blijf in contact

Post Adresgegevens:
Secretaris Versteeglaan 53
3451 XH VLEUTEN
Kvk 30222082

Algemene voorwaarden

Bellen

Databases:
Ernst van der Heijden: 06 5255 7123

Websites:
Sandra van der Heijden: 06 1171 6861

Liever mailen?
info@basisworks.nl