fbpx

Is jouw website gebruiksvriendelijk?

“Ja maar, ze kunnen ook op het plaatje klikken voor meer informatie. “

Af en toe kom ik ze nog tegen. Ondernemers die zelf een website hebben gebouwd en die helemaal lyrisch zijn van het resultaat.

Begrijpelijk want het maken van het website is niet makkelijk. Naast alle technische trucjes, wil je ook dat de website wat voor je gaat doen. En al helemaal als je praat over een webshop. Wanneer je zelf een website of shop maakt, is het voor jou allemaal heel erg logisch. Je hebt voor jezelf een bepaalde opmaak in je hoofd en die moet er mooi en fris en uitnodigend uitzien. Strakke plaatjes en niet te veel bombarie.

Lees meer

E-mail

Een veilige website

safetyfirstWe zien het regelmatig in het nieuws verschijnen, websites en webshops die gehackt zijn. Natuurlijk is het nooit 100% te voorkomen, maar als eigenaar van een website of webshop kan je er wel wat aan doen. 

Lees meer

E-mail

Giveaway als aapje

Als ondernemer heb je een website en hoe zorg je er nu voor dat je met jouw website de aandacht van je doelgroep trekt? Allereerst is het belangrijk dat je weet wie je doelgroep is en waar je doelgroep naar zoekt.  Als je dit weet, dan is het eenvoudig om je voor te stellen dat het internet de winkelstraat is en jouw website één van de etalages in de winkelstraat. 

Lees meer

E-mail

Blijf in contact

Post Adresgegevens:
Secretaris Versteeglaan 53
3451 XH VLEUTEN
Kvk 30222082

Algemene voorwaarden

Bellen

Databases:
Ernst van der Heijden: 06 5255 7123

Websites:
Sandra van der Heijden: 06 1171 6861

Liever mailen?
info@basisworks.nl