fbpx

BaSIS2000

basisworks header

Basis Works heeft BaSIS 2000 ontwikkeld als standaard database gebaseerd op Microsoft Access. Dit is een onderdeel van Microsoft Office Proffessional en een MySQL-database-engine.

Er wordt een standaard module geleverd om vandaar uit uw wensen aan te geven. In de afgelopen jaren zijn er verschillende modules gebouwd. Deze modules worden ingezet en geheel geprogrammeerd naar uw wensen.

Basis Works is een klein bedrijf met meer dan 20 jaar ervaring in het maken van maatwerk databases. De lijnen zijn kort en er kan snel geschakeld worden. Basis Works BV richt zich op het MKB, organisaties met circa 1 tot 100 werknemers. Met een duidelijke uitleg/training aan uw medewerkers, kan een ieder zo aan de slag. Dit vindt allemaal plaats op uw eigen lokatie.

BaSIS2000 is een uitstekende tool om uw specifieke administratieve organisatie, zoals offertes, orders en facturatie te structureren en vereenvoudigen.

Wilt u meer weten over BaSIS 2000 en haar mogelijkheden?
Neem contact op!

Afspraak maken

Expertise en Advies

Een deskundige gesprekspartner met ruime ervaring in het stroomlijnen van verschillende processen binnen uw organisatie.

Hoe zorgt u voor zichtbaarheid?
Kennis van internet marketing en advies over welke middelen in te zetten voor het bereiken van uw doelgroep is binnen Basis Works aanwezig.

Veiligheid

In de huidige digitale wereld is het van belang dat uw website veilig is. Veilig voor de bezoekers die hun gegevens achterlaten maar ook veilig voor u als ondernemer. Met een uniek veiligheids component speciaal ontworpen om de achterkant van uw website te beschermen, maakt dat hackers weinig tot geen kans hebben uw website te hacken. 

Uw wensen

Wij begrijpen als geen ander dat u als ondernemer ook wensen heeft. Basis Works neemt uw wensen mee in het ontwerp van de database of website.

Basis Works dient als klankbord en verdiept zich in de mogelijkheden waarmee u als ondernemer het beste resultaat krijgt. 

Ervaring

Basis Works is een klein bedrijf met meer dan 20 jaar ervaring in het maken van maatwerk databases. De lijnen zijn kort en er kan snel geschakeld worden. We respecteren ieders privacy en gaan dan ook secuur om met uw vertrouwde gegevens. 

Blijf in contact

Post Adresgegevens:
Secretaris Versteeglaan 53
3451 XH VLEUTEN
Kvk 30222082

Algemene voorwaarden

Bellen

Databases:
Ernst van der Heijden: 06 5255 7123

Websites:
Sandra van der Heijden: 06 1171 6861

Liever mailen?
info@basisworks.nl