fbpx

BaSISWBI Software

basisworks header

Werken in en om het spoor is niet geheel zonder risico. De veiligheid van medewerkers staat vooral bij organisaties die werkzaamheden uitvoeren hoog in het vaandel. Om werkzaamheden rondom het spoor uit te voeren, dient veelal vooraf een buitendienststelling aangevraagd te worden.

Basis Works heeft software ontwikkeld om een buitendienststelling op een snelle en overzichtelijke manier aan te vragen. Deze software heeft de naam 'BaSISWBI'. Meer informatie over deze software vindt u op www.basiswbi.nl

Wilt u liever een persoonlijke afspraak of een presentatie? Maak dan een afspraak. 

Afspraak maken

Expertise en Advies

Een deskundige gesprekspartner met ruime ervaring in het stroomlijnen van verschillende processen binnen uw organisatie.

Hoe zorgt u voor zichtbaarheid?
Kennis van internet marketing en advies over welke middelen in te zetten voor het bereiken van uw doelgroep is binnen Basis Works aanwezig.

Veiligheid

In de huidige digitale wereld is het van belang dat uw website veilig is. Veilig voor de bezoekers die hun gegevens achterlaten maar ook veilig voor u als ondernemer. Met een uniek veiligheids component speciaal ontworpen om de achterkant van uw website te beschermen, maakt dat hackers weinig tot geen kans hebben uw website te hacken. 

Uw wensen

Wij begrijpen als geen ander dat u als ondernemer ook wensen heeft. Basis Works neemt uw wensen mee in het ontwerp van de database of website.

Basis Works dient als klankbord en verdiept zich in de mogelijkheden waarmee u als ondernemer het beste resultaat krijgt. 

Ervaring

Basis Works is een klein bedrijf met meer dan 20 jaar ervaring in het maken van maatwerk databases. De lijnen zijn kort en er kan snel geschakeld worden. We respecteren ieders privacy en gaan dan ook secuur om met uw vertrouwde gegevens. 

Blijf in contact

Post Adresgegevens:
Secretaris Versteeglaan 53
3451 XH VLEUTEN
Kvk 30222082

Algemene voorwaarden

Bellen

Databases:
Ernst van der Heijden: 06 5255 7123

Websites:
Sandra van der Heijden: 06 1171 6861

Liever mailen?
info@basisworks.nl