fbpx

BaSIS website pakket

websitebasisplus

Meer informatie

BaSIS Plus website pakket

websitebasispremium

Meer informatie

Joomla Websites

Mijn website is gehackt! Wat nu? 

Het gebeurt vaker dan u denkt. Naast dat het vervelend is, kost het ook een hoop tijd en geld om alles weer in orde te krijgen. Hacken is niet 100% te voorkomen, maar u kunt wel een aantal maatregelen nemen. Zorg in ieder geval dat uw website voorzien is van de laatste software updates en een SSL certificaat. 

Online gevonden worden? Zelf een Joomla website maken of laten doen? 

Basis Works ontwikkelt succesvolle, veilige Joomla websites op basis van kwalitatief hoogwaardige templates waardoor de kosten relatief laag blijven. Zelf uw Joomla website maken? Wij verzorgen ook workshops waarin we u kennis laten maken met de geheimen van een succesvolle Joomla website. 

Door onze ruime ervaring, zijn we in staat om een veilige website te maken waarmee u zich onderscheidt van uw concurrent. Tevens adviseren wij hoe u internet marketing inzet. Wilt u liever zelf uw Joomla website maken? Wij ontwikkelen momenteel een Online Joomla website bouwen cursus. De verwachting is dat deze in mei 2017 beschikbaar wordt.  Een website maken daar gaat een hoop tijd in zitten. Soms levert het meer op om deze tijd in uw eigen business te investeren dan in een website maken. 

Investeert u in een website, dan wilt u gevonden worden op Google. Door toepassing van een SEO tool is uw website zoekmachine vriendelijk te optimaliseren. Wij leggen u de basis uit en u gaat zelf met uw website aan de slag.

Veilige Joomla website

BasicWorks 8

Hoe groter de digitale wereld, hoe groter de kans op hackers is. Basis Works staat voor 'safety first'. Dit houdt in dat wij werken met een unieke security module waarbij uw Joomla website beschermd wordt tegen ongenode gasten. Dit is een module uitsluitend te gebruiken in Joomla websites. 
Deze module is alleen mogelijk als wij de website maken.

Basis Works levert niet alleen professionele en veilige Joomla websites, u kunt ook terecht bij ons voor:

* Domeinregistratie en hosting
* Handleiding Joomla
* Joomla Content beheer 
* Workshop "Geheimen van een succesvolle website"
* Internet Marketing Advies 

In een persoonlijk gesprek bespreken wij uw wensen op online gebied. 

Afspraak maken

Enkele voorbeelden van ons werk

Expertise en Advies

Een deskundige gesprekspartner met ruime ervaring in het stroomlijnen van verschillende processen binnen uw organisatie.

Hoe zorgt u voor zichtbaarheid?
Kennis van internet marketing en advies over welke middelen in te zetten voor het bereiken van uw doelgroep is binnen Basis Works aanwezig.

Veiligheid

In de huidige digitale wereld is het van belang dat uw website veilig is. Veilig voor de bezoekers die hun gegevens achterlaten maar ook veilig voor u als ondernemer. Met een uniek veiligheids component speciaal ontworpen om de achterkant van uw website te beschermen, maakt dat hackers weinig tot geen kans hebben uw website te hacken. 

Uw wensen

Wij begrijpen als geen ander dat u als ondernemer ook wensen heeft. Basis Works neemt uw wensen mee in het ontwerp van de database of website.

Basis Works dient als klankbord en verdiept zich in de mogelijkheden waarmee u als ondernemer het beste resultaat krijgt. 

Ervaring

Basis Works is een klein bedrijf met meer dan 20 jaar ervaring in het maken van maatwerk databases. De lijnen zijn kort en er kan snel geschakeld worden. We respecteren ieders privacy en gaan dan ook secuur om met uw vertrouwde gegevens. 

Blijf in contact

Post Adresgegevens:
Secretaris Versteeglaan 53
3451 XH VLEUTEN
Kvk 30222082

Algemene voorwaarden

Bellen

Databases:
Ernst van der Heijden: 06 5255 7123

Websites:
Sandra van der Heijden: 06 1171 6861

Liever mailen?
info@basisworks.nl