fbpx

Maatwerk software

basisworks header

Efficiënt en effectief!

Iedere organisatie heeft een eigen wijze van werken. Met BaSIS 2000 kan voor iedere onderneming maatwerk worden geleverd. Van klein tot groot en van schoonheidsspecialisten tot spoorwegbeveiliging.

Gebruikers
In 2007 nam een branche-organisatie BaSIS 2000 in gebruik. Zij registreert al haar leden en hun soorten lidmaatschappen. De leden worden elk jaar automatisch gefactureerd. Daarnaast maakt zij gebruik van de module Opleidingen.

3trap

In 2011 werd bijvoorbeeld gestart met de ontwikkeling van maatwerk voor een consultancy bedrijf. BaSIS 2000 ondersteunt het beheer zowel voor klanten als voor leveranciers bij de gegevens van allerlei installaties. Contracten en de voortgang ervan worden bewaakt. Klanten worden op de hoogte gebracht van zaken die leveranciers uit (gaan) voeren en leveranciers horen wanneer zij taken moeten uitvoeren. Facturatie door leveranciers wordt voor de klanten gecontroleert. En nog veel meer. BaSIS 2000 is hier ingezet om ondersteuning te bieden bij een administratieve organisatie tussen klant, leverancier en het consultancy bedrijf zelf.

Bij andere klanten wordt er gewerkt in de (spoorweg)veiligheidsbranche. Het betreft hier organisaties die hele specifieke eisen stellen aan controle tijdens het proces en vele speciale rapporten als output gebruiken om het gehele proces te ondersteunen.

Ontwikkeling
Deze BaSIS 2000 databases zijn al jaren in gebruik en worden 'ongoing' ontwikkeld. Bijna wekelijks worden er nieuwe zaken in aangebracht die de administratieve organisatie van deze klanten verder ondersteunt.

Bij al deze klanten is er sprake van ontwikkeling op basis van implementatie. Dit is absoluut de meest krachtige vorm van ontwikkelen die er is. Zeer efficiënt en zeer effectief maatwerk!

Wilt u ook efficiënter en effectiever aan het werk, neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Afspraak maken

Expertise en Advies

Een deskundige gesprekspartner met ruime ervaring in het stroomlijnen van verschillende processen binnen uw organisatie.

Hoe zorgt u voor zichtbaarheid?
Kennis van internet marketing en advies over welke middelen in te zetten voor het bereiken van uw doelgroep is binnen Basis Works aanwezig.

Veiligheid

In de huidige digitale wereld is het van belang dat uw website veilig is. Veilig voor de bezoekers die hun gegevens achterlaten maar ook veilig voor u als ondernemer. Met een uniek veiligheids component speciaal ontworpen om de achterkant van uw website te beschermen, maakt dat hackers weinig tot geen kans hebben uw website te hacken. 

Uw wensen

Wij begrijpen als geen ander dat u als ondernemer ook wensen heeft. Basis Works neemt uw wensen mee in het ontwerp van de database of website.

Basis Works dient als klankbord en verdiept zich in de mogelijkheden waarmee u als ondernemer het beste resultaat krijgt. 

Ervaring

Basis Works is een klein bedrijf met meer dan 20 jaar ervaring in het maken van maatwerk databases. De lijnen zijn kort en er kan snel geschakeld worden. We respecteren ieders privacy en gaan dan ook secuur om met uw vertrouwde gegevens. 

Blijf in contact

Post Adresgegevens:
Secretaris Versteeglaan 53
3451 XH VLEUTEN
Kvk 30222082

Algemene voorwaarden

Bellen

Databases:
Ernst van der Heijden: 06 5255 7123

Websites:
Sandra van der Heijden: 06 1171 6861

Liever mailen?
info@basisworks.nl