fbpx

Over Ons

versleten behang

Het ondernemen is begonnen met ontwerpen van stropdassen. In, wat vroeger een kinderkamer was, met een versleten behangetje, stond een bureau met een computer. Zoals iedere ondernemer waarschijnlijk start. Het idee was om een software te ontwikkelen voor het ontwerpen van stropdassen, zodat men aan de tekentafel tijd kon besparen en een snellere productie kon realiseren. Dit gebeurde allemaal in de begin jaren 90. De opkomst van het digitale tijdperk.

Systeem- en netwerkbeheer

Al snel bleek dat dit niet de richting was waar Ernst zijn brood mee kon verdienen en verdiepte hij zich in de computers zelf. Systeem- en netwerkbeheer, een groeiende markt en in 1993 werd SIS automatisering geboren op een ruime zolder met goedkope vloerbedekking, een compagnon, 2 bureau’s en een Velux raam om wat daglicht binnen te latenkomen.

Business was booming en al gauw breidde we uit naar een garage in Maarssen-dorp, daarna een pand op een industrieterrein in Maarssen en vervolgens een nog groter pand in Breukelen. Tot 2007, na enkele financiële tegenvallers en het ontslaan van medewerkers is de het bedrijf verkocht aan de toenmalige sales manager.

Databases

Het onderdeel database ontwikkeling werd door Ernst meegenomen en is onder de naam BaSIS Works verder ontwikkeld. Voor diverse bedrijven ontwikkelen we maatwerk databases. 1 CRM systeem waar alle noodzakelijke informatie terug te vinden is, voor alle medewerkers.  Waar je eenvoudig een rapport kan uitdraaien of een factuurbatch de deur uit kan doen.

Websites

Alleen is ook maar zo alleen en omdat een website ook een database is, hebben we in oktober 2015 het ontwikkelen van websites in Joomla toegevoegd als activiteit. Sandra heeft op dat moment ruim 5 jaar ervaring in digitale communicatie, internet marketing en Joomla, dat dit een mooie aanvulling is in de organisatie.

En zo zien we eruit: 

BasicWorks 4         BasicWorks 3

Ernst van der Heijden             Sandra van der Heijden 

 

Enkele voorbeelden van ons werk

Expertise en Advies

Een deskundige gesprekspartner met ruime ervaring in het stroomlijnen van verschillende processen binnen uw organisatie.

Hoe zorgt u voor zichtbaarheid?
Kennis van internet marketing en advies over welke middelen in te zetten voor het bereiken van uw doelgroep is binnen Basis Works aanwezig.

Veiligheid

In de huidige digitale wereld is het van belang dat uw website veilig is. Veilig voor de bezoekers die hun gegevens achterlaten maar ook veilig voor u als ondernemer. Met een uniek veiligheids component speciaal ontworpen om de achterkant van uw website te beschermen, maakt dat hackers weinig tot geen kans hebben uw website te hacken. 

Uw wensen

Wij begrijpen als geen ander dat u als ondernemer ook wensen heeft. Basis Works neemt uw wensen mee in het ontwerp van de database of website.

Basis Works dient als klankbord en verdiept zich in de mogelijkheden waarmee u als ondernemer het beste resultaat krijgt. 

Ervaring

Basis Works is een klein bedrijf met meer dan 20 jaar ervaring in het maken van maatwerk databases. De lijnen zijn kort en er kan snel geschakeld worden. We respecteren ieders privacy en gaan dan ook secuur om met uw vertrouwde gegevens. 

Blijf in contact

Post Adresgegevens:
Secretaris Versteeglaan 53
3451 XH VLEUTEN
Kvk 30222082

Algemene voorwaarden

Bellen

Databases:
Ernst van der Heijden: 06 5255 7123

Websites:
Sandra van der Heijden: 06 1171 6861

Liever mailen?
info@basisworks.nl