fbpx

Wat is een Privacy Policy?

Vrijwel elke website verzamelt gegevens van bezoekers. Dat doe je bijvoorbeeld al wanneer je werkt met Google Analytics.

In deze statistieken kan je onder meer zien waar je bezoekers vandaan komen, welke zoektermen ze gebruiken, van welke sites ze af komen enzovoort. Deze gegevens zijn dan wel niet te koppelen aan persoonsgegevens, maar toch ben je informatie aan het verzamelen.

Heb je op je website een contactformulier of een nieuwsbrief waar mensen zich voor in moeten schrijven of heb je een wegschop waar mensen bestellingen doen, dan verzamel je persoonsgegevens.

Bij het verzamelen van persoonsgegevens, ben je verplicht een Privacy Policy aan te leggen.

Wat is een Privacy Policy?

Een privacy policy is een wegpagina of een document waar het beleid van je bedrijf beschreven wordt. Hoe wordt er omgegaan met de verzamelde persoonsgegevens. Zo’n document schrijf je om de bezoekers gerust te stellen, door te vertellen dat je hun gegevens niet aan derden zal afstaan.

Wat kan je in een privacy policy beschrijven:

* Vermeld welke gegevens je verzamelt en waarom
* Vermeld dat je handelt volgens de richtlijnen van Wet Bescherming Persoonsgegevens
* Beschrijf of je de gegevens deelt met anderen of niet
* Vertel hoe je de gegevens beveiligd bewaart
* Vertel of je cookies gebruikt en hoe de bezoeker deze zelf kan uitschakelen
* Bied de mogelijkheid voor het opvragen van gegevens
* Behoud het recht voor om de policy te allen tijde te wijzigen.

Expertise en Advies

Een deskundige gesprekspartner met ruime ervaring in het stroomlijnen van verschillende processen binnen uw organisatie.

Hoe zorgt u voor zichtbaarheid?
Kennis van internet marketing en advies over welke middelen in te zetten voor het bereiken van uw doelgroep is binnen Basis Works aanwezig.

Veiligheid

In de huidige digitale wereld is het van belang dat uw website veilig is. Veilig voor de bezoekers die hun gegevens achterlaten maar ook veilig voor u als ondernemer. Met een uniek veiligheids component speciaal ontworpen om de achterkant van uw website te beschermen, maakt dat hackers weinig tot geen kans hebben uw website te hacken. 

Uw wensen

Wij begrijpen als geen ander dat u als ondernemer ook wensen heeft. Basis Works neemt uw wensen mee in het ontwerp van de database of website.

Basis Works dient als klankbord en verdiept zich in de mogelijkheden waarmee u als ondernemer het beste resultaat krijgt. 

Ervaring

Basis Works is een klein bedrijf met meer dan 20 jaar ervaring in het maken van maatwerk databases. De lijnen zijn kort en er kan snel geschakeld worden. We respecteren ieders privacy en gaan dan ook secuur om met uw vertrouwde gegevens. 

Blijf in contact

Post Adresgegevens:
Secretaris Versteeglaan 53
3451 XH VLEUTEN
Kvk 30222082

Algemene voorwaarden

Bellen

Databases:
Ernst van der Heijden: 06 5255 7123

Websites:
Sandra van der Heijden: 06 1171 6861

Liever mailen?
info@basisworks.nl