fbpx

Bezoekers maar geen klanten?

Hoe zorg je dat bezoekers overgaan tot actie op jouw website?

Je hebt dagelijks bezoekers op je website, maar deze gaan niet over tot een actie? Dat heeft in vele gevallen te maken met het brein. 95% van de beslissingen worden gemaakt vanuit het onderbewuste en slechts 5% uit het bewuste deel van je brein. Je hebt vast goed nagedacht over je website.

Door goed na te denken over jouw website, gebruik je 5% van je brein. Het rationele gedeelte van je brein. Websites die zo gemaakt zijn, zijn vaak erg informatief en overtuigen de klant niet om over te gaan tot een actie. Dat is prima, als je op andere manieren klanten binnen haalt. 
Wil je echter ook meer klanten via de website binnen halen, dan adviseren wij om meer gebruik te maken van het onderbewuste brein van de klant. 

Hoe werkt het brein?

joomla website maken breinHet brein bestaat uit 3 delen

  • Neocortex
  • Limbisch brein
  • Reptielenbrein 

De Neocortex is het grootste gedeelte van je brein en hier neem je rationele beslissingen.
Het limbisch brein reageert op herkenning. Vaak zie je dit in verhalen terugkomen.
Het reptielenbrein reageert op alles wat afwijkt en is het onderbewuste deel van je brein. 

Basis Works heeft ruime ervaring met het ontwikkelen van Joomla websites en daarmee ook ervaring in de ondersteuning van ondernemers bij het creëren van content voor de website. Hoe zorg jij dat je gaat verkopen aan het onderbewuste van jouw bezoeker? 

Website nodig?
Basis Works maakt Joomla websites die verkopen aan het onderbewuste van jouw bezoeker!
We werken met verschillende pakketten. 

Heb je even geen creativiteit om aantrekkelijke teksten of video's op je website of sociale media te plaatsen? Neem contact op!

Ja, ik wil meer klanten via mijn website

Expertise en Advies

Een deskundige gesprekspartner met ruime ervaring in het stroomlijnen van verschillende processen binnen uw organisatie.

Hoe zorgt u voor zichtbaarheid?
Kennis van internet marketing en advies over welke middelen in te zetten voor het bereiken van uw doelgroep is binnen Basis Works aanwezig.

Veiligheid

In de huidige digitale wereld is het van belang dat uw website veilig is. Veilig voor de bezoekers die hun gegevens achterlaten maar ook veilig voor u als ondernemer. Met een uniek veiligheids component speciaal ontworpen om de achterkant van uw website te beschermen, maakt dat hackers weinig tot geen kans hebben uw website te hacken. 

Uw wensen

Wij begrijpen als geen ander dat u als ondernemer ook wensen heeft. Basis Works neemt uw wensen mee in het ontwerp van de database of website.

Basis Works dient als klankbord en verdiept zich in de mogelijkheden waarmee u als ondernemer het beste resultaat krijgt. 

Ervaring

Basis Works is een klein bedrijf met meer dan 20 jaar ervaring in het maken van maatwerk databases. De lijnen zijn kort en er kan snel geschakeld worden. We respecteren ieders privacy en gaan dan ook secuur om met uw vertrouwde gegevens. 

Blijf in contact

Post Adresgegevens:
Secretaris Versteeglaan 53
3451 XH VLEUTEN
Kvk 30222082

Algemene voorwaarden

Bellen

Databases:
Ernst van der Heijden: 06 5255 7123

Websites:
Sandra van der Heijden: 06 1171 6861

Liever mailen?
info@basisworks.nl