fbpx

Contentbeheer Joomla

Een website in beweging is een website die gevonden wordt.

Wat bedoelen we met beweging? Dat er af en toe een nieuw artikel op de website gezet wordt of een nieuw filmpje. Dat er een koppeling is gemaakt met de sociale media. Dat bezoekers zich inschrijven voor uw nieuwsbrief. Kortom actie op uw website. Dat is onder andere wat contentbeheer inhoud. 

Natuurlijk is beweging niet het enige dat helpt om gevonden te worden bij Google. Denk onder andere aan SEO optimalisatie, een responsive website site, een veilige website, enzovoort. Google verandert regelmatig zijn algoritmes, het geen inhoudt dat u zich regelmatig met uw website bezig moet houden. 

Wij begrijpen dat al deze werkzaamheden niet altijd prioriteit hebben en dat het voor velen van u zelfs zo'n opgave is, dat u niet aan een website begint. Zonde, want dan wordt u als ondernemer minder goed gevonden en dat is een gemiste kans. Heeft u geen tijd of geen energie om zelf uw website bij te houden? Besteed uw contentbeheer dan uit. 

Basis Works biedt de mogelijkheid om de content van uw website te beheren. Wat houdt contentbeheer Joomla in?

Contentbeheer Joomla houdt in:

  • verzorgen van inhoudelijke wijzigingen c.q. aanpassingen van teksten en plaatjes
  • verzorgen van dagelijkse backups
  • verzorgen van updates van componenten, modules en plugins
  • verzorgen van een maandelijkse nieuwsbrief

Voor een relatief klein bedrag houden wij uw website wekelijks of maandelijks bij.* 
Elke website is anders en afhankelijk van uw wensen, bespreken wij graag de mogelijkheden van contentbeheer in een persoonlijk gesprek. 

Afspraak maken

*Uitsluitend websites die door Basis Works gemaakt zijn. 

Expertise en Advies

Een deskundige gesprekspartner met ruime ervaring in het stroomlijnen van verschillende processen binnen uw organisatie.

Hoe zorgt u voor zichtbaarheid?
Kennis van internet marketing en advies over welke middelen in te zetten voor het bereiken van uw doelgroep is binnen Basis Works aanwezig.

Veiligheid

In de huidige digitale wereld is het van belang dat uw website veilig is. Veilig voor de bezoekers die hun gegevens achterlaten maar ook veilig voor u als ondernemer. Met een uniek veiligheids component speciaal ontworpen om de achterkant van uw website te beschermen, maakt dat hackers weinig tot geen kans hebben uw website te hacken. 

Uw wensen

Wij begrijpen als geen ander dat u als ondernemer ook wensen heeft. Basis Works neemt uw wensen mee in het ontwerp van de database of website.

Basis Works dient als klankbord en verdiept zich in de mogelijkheden waarmee u als ondernemer het beste resultaat krijgt. 

Ervaring

Basis Works is een klein bedrijf met meer dan 20 jaar ervaring in het maken van maatwerk databases. De lijnen zijn kort en er kan snel geschakeld worden. We respecteren ieders privacy en gaan dan ook secuur om met uw vertrouwde gegevens. 

Blijf in contact

Post Adresgegevens:
Secretaris Versteeglaan 53
3451 XH VLEUTEN
Kvk 30222082

Algemene voorwaarden

Bellen

Databases:
Ernst van der Heijden: 06 5255 7123

Websites:
Sandra van der Heijden: 06 1171 6861

Liever mailen?
info@basisworks.nl